Golden Rose karmini! Da li su zaista zaslužili našu ljubav?!

Drage moje dame,
kao sto sam i obecala, a i zbog vaseg interesovanja, u ovoj recenziji cu vam pisati o GR karminima i podelicu sa vama svoje iskustvo i misljenje o GR kozmetici... a znate da ce biti najiskenije 👍

Kao uvod bih mogla prvo da vam kazem da ja za GR kozmetiku znam bukvalno celi zivot! Secam se da je moja mama koristila GR lakove, jer sam joj stalno uzimala, i igrala se kao dete. Tokom svih ovih godina (do pre nekoliko meseci) GR je bio uvek tu negde. Nailazila sam stalno u drogerijama, marketima, cak i dragstorima, na GR lakove za nokte, ali iskreno, po ceni koju su uvek imali (bili su jeftini), nekako su me odbijali. Mada, nije samo cena bila u pitanju, nesto nisam ni cula da mi je neka drugarica tokom svih ovih godina pohvalila neki njihov proizvod... I sve tako, eto do pre nekoliko meseci, kada sam prvi put cula za GR Longstay Liquid Matte Lipstick. Do tada su mi omiljeni dugotrajni karmini bili naravno Auri-ni. Devojke su na sve strane pricale, pisale, govorile o ovim GR karminima. Tako sam ja otisla u Lilly i kupila svoja dva prva GR Longstay karmina. Ove ostale sam kupila skoro, dodala sam i Velvet Matte karmine svojoj kolekciji ali i Matte Lipstick Crayon, matt olovke za usne. Pa da pocnem →→→

GOLDEN ROSE - LONGSTAY LIQUID MATTE LIPSTICK


Kao sto mozete videti na fotografiji, ja trenutno imam ova cetri karmina. Po brojevima (s leva na desno) to su: 01, 03, 04 i 05. Ja volim nude nijanse na usnama, tj. takve nijanse mi stoje, pa bih odmah kao omiljeni izdvojila karmin 03, jer je ta nijansa bas moja omiljena!

NEGO DA VIDIMO STA PROIZVODJACI KAZU ZA OVAJ PROIZVOD:

Savrsen dugotrajni tecni mat karmin sa potpunim prekrivanjem bez razmazivanja. Na usnama se odrzava satima bez osecaja tezine i bez susenja. Obogacen vitaminom E i uljem avokada, ostavlja vase usne meke, elasticne i bez osecaja lepljivosti. Jednostavno prekriva usne svojom kremastom i glatkom teksturom pomocu fleksibilnog aplikatora. Nakon nanosenja drzite usne razdvojene nekoliko minuta radi postizanja punog efekta. Lako se uklanja pomocu dvofaznog sredstva za skidanje sminke. 
Dostupan u 12 razlicitih nijansi
Kolicina: 5,5ml
CENA: 405 din

Ja bih se slozila sa svim navedenim gore, i zaista je tako. Jesu dugotrajni, i stvarno nemate osecaj da su vam suve usne. Iskreno, ja ne dodajem ovaj karmin preko dana, ne volim da trpam slojeve, jer kada se karmin osusi, a to bude jako brzo, bukvalno ako nanesete jos jednom, vi ne mozete da ispravite i dopunite vec naneti sloj, vec nanosite bukvalno novi preko! Meni to ne odgovara, tako da ja umesto novog sloja, ako zelim produzeno dejstvo (npr posle nekoliko sati) ja dodam preko fiksator. Usne vise nisu matt, ali fiksator omogucava da vec nanetu nijansu rasporedite na usnama (posto ne mozete skinuti karmin bez nekog sredstva za skidanje sminke, kada se osusi). Ja sam vam napisala kako ja koristim ovaj longstay karmin, sto ne znaci da tako treba i mora. Moje usne su takve. Znam da devojke nanose sloj preko sloja i da je skroz ok.. Tako da, eto imate i jedan savet (dame koje ne vole slojeve karmina). 
Sam dizajn ovih karmina meni se licno svidja! Ja volim ovakva, da kazem buckasta pakovanja 😀 Karmini inace dolaze u crnom kartonskom pakovanju, koje je po meni totalno nepotrebno, cak mi i deluje nekako jeftino, pa nisam htela ni da ih slikam u originalu. Ovako, bez kartona su mi extra!
Sto se cene tice, za ovu kolicinu, i dejstvo koje ima karmin, zaista je i vise nego isplativo. Svaka cast na ovakvim cenama, to je moj deff plus i 👍 
A evo i mojih swatch-eva:










* na fotografijama, osim poslednje, nisam cekala da mi se karmini osuse na ruci, zato mozda izgledaju sjajno
** sve karmine sam nanosila malo u zurbi, i nigde nemam olovku, a ni bazu

Kao sto mozete da vidite na fotografijama, ove cetri nijanse su zaista divne! Malo sam se za nijansu 04 premisljala, da li da je uzmem ili ne, ali deff se nisam prevarila. Sigurna sam da cu svoju kolekciju dopuniti, jer ovakvi karmini zaista zasluzuju da se nadju u svacijoj kozmetickoj torbici.

GOLDEN ROSE - VELVET MATTE LIPSTICK


Kada su klasicni karmini u pitanju, ja inace volim matt karmine, iz razloga sto nam oni uvek ostavljaju mogucnost da ih koristimo kao takve, a ako zelimo malo sjaja, uvek mozemo dodati preko neki sjaj, ili fiksator. 
Sto se tice ovih karmina, nisam mnogo citala o njima, ali kada sam bila pre nekoliko dana u Lilly-ju, primetila sam ih, i odlucila da kupim nekoliko nijansi, posto im je cena zaista bila pristupacna. Kao sto mozete videti na fotografiji, odlucila sam se za sledece nijanse: 02, 07, 08, 12 i 14 (s leva na desno).

A STA KAZU PROIZVODJACI ZA OVE KARMINE:

Golden Rose Velvet Matte karmin daje mat barsunasti finis vasim usnama svojom visokopigmentisanom formulom. Glatko klizi, neguje i hidrira vase usne zahvaljujuci ovlazivacu i vitaminu E. Proizvod ne sadrzi paraben i dermatoloski je testiran.
Dostupan je u 21 razlicitoj nijansi, od ciste crvene do boje koze
Kolicina: 4,2ml
CENA: 255 din

Na zalost, ja sam za ove karmine saznala skoro, a kako mogu da vidim, postoje vise od godinu dana, makar po recenzijama drugih dama. Slozila bih se sa tim da neguju i hidriraju nase usne, zato sto bas takav osecaj imam tokom celog dana. Kao da mi na usnama nije ruz, vec neki balzam. Ono sto mi se takodje svidja, je to sto se tako lako nanose, i nije potrebno da ste neki profesionalac da biste lepo nasminkali vase usne. Pigmentacija ovih ruzeva je dobra, ne bih se slozila sto se tice trajnosti i onoga sto sam u vecini recenzija procitala, da traje preko 8h. Ja jos uvek nisam naisla na ruz, a da ne spada u longstay ili dugotrajan, a da mi traje 8h. Ali obzirom da se veoma lako nanosi, prosto klizi na usnama, stvarno mi nije vazno koliko traje. Cini mi se i da ima razlike od nijanse do nijanse u trajnosti, ali obzirom da trenutno imam samo pet nijanse, znacu sve bolje kada budem dopunila svoju kolekciju ovih karmina. Sto se matt finisa tice, cini mi se da nisu skroz matt, jer imam druge matt karmine, drugih proizvodjaca, i kada uporedim, iskreno GR Velvet karmini mi nisu bas skroz matt, vec su mi nekako kremasto matt. Mozda iz razloga sto su tako lagani, i nemate osecaj da su vam usne skroz suve. Pa shodno tome, kako pojedini karmini koji su skroz matt se i trose, kod ovih ruzeva toga nema. Po meni, ovi karmini su odlicni, nezni, lagani, ali morate ih imati kod vas i vremenom ih iznova nanositi.
Sto se dizajna karmina tice, meni se ne svidja. Tu imaju veliki minus i 👎 . Ok, imaju zastitnu foliju, koju morate skinuti, i to mi je mnogo bolja varijanta od kartonskog pakovanja (makar ste sigurni da niko nije otvorio karmin), i ok mi je ta bordo boja spoljasnosti, ali karmin je u plasticnom pakovanju, koje se samo okrece, tj i ako vam je ruz zatvoren moze iznutra da se odvrti i da se vrh karmina unisti, a i da ne znate. Drugo, zlatna slova su mi ok na spoljasnosti (na poklopcu) ali dovoljno je nekoliko puta preci preko njih i nema ih vise 😕 .
ALI, kada pogledate cenu karmina, koja je trenutno 255 din, u Lilly-ju....Sta reci?? Pa ne moze sve!!! Ali stvarno!!! Zato, ocena za ovaj karmin, po meni, neka bude 7.
A evo i mojih swatch-eva:








GOLDEN ROSE - MATTE LIPSTICK CRAYON


I evo zadnjih proizvoda o kojima cu vam pisati u ovoj recenziji. Ali to sto su poslednji ne znaci da su najmanje dobri. Bas suprotno!
Evo jednog veeeelikog iznenadjenja (za mene je zaista bilo).
Kao sto je bio slucaj i sa Velvet Matte karminima, tako isto ni o ovim karminima u olovci nisam nista posebno znala. Kako sam skoro procitala, ima ih vec godinu dana, i nesto vise mozda. Ja imam samo ove dve nijanse (08 i 12), na moju zalost! Ali, blizu je Lilly 👍😇😉

STA KAZU PROIZVODJACI O OVOM PROIZVODU:

Golden Rose mat krejon za usne lako se nanosi zbog svoje barsunaste, mat i meke formule i pruza visoku prekrivenost. Ovlazivaci i vitamin E u formuli neguju usne i stite ih od susenja. Bez parabena i dermatoloski testirano.
Dostupan je u 20 savrsenih nijansi prikladnih za sve tipove koze i stilove sminkanja.
Kolicina: 3,5g
CENA: 209 din

Ako mi je za GR Velvet Matte karmine bilo zao sto nisam ranije znala da postoje, za ove ruzeve u olovci mi je duplo vise!! Pa ja sam se zaista odusevila ovim karminima. Imaju dosta slicnosti sa Velvet Matte karminima, kao na primer osecaj na usnama, tj osecaj da nemate nista na usnama. Takodje su veoma nezni, i tako se lako nanose, da je to prosto cudo! I nije vazno da li su ostri ili tupi, savrseno se nanose! Sto se tice trajnosti, ovi karmini duze traju od Velvet karmina. Ja ne mogu precizno reci vreme, ni za jedne a ni druge, jer ja nikada ne sacekam skroz da nestane ruz sa mojih usana (kada ga koristim). Ali sto se tice matt finisa, za ove karmine u olovci mogu definitivno reci da imaju matt finis. Nijansa 12 (desna olovka) je upravo nijansa koju ja obozavam! Ja ovakve nijanse volim za dnevni make up look. Ova nijansa ima tako lep matt finis, mada nosila sam ovaj karmin i sa fiksatorom preko (kad nisam zelela da mi usne budu bas, bas matt). Kada sam ja kupovala ove karmine, u Lilly-ju nije bilo nekog izbora. Secam se da sam odabrala jedva pet nijanse. Bas jedva, jer i te nijanse sto su bile, nisu bile moje omiljene. Medjutim, onda sam naisla na Velvet karmine, i uzela pet karmina, i vratila tri olovke, i tako su mi ostale ove dve olovke.. Da sam znala kakvi su ovo karmini, sigurno ne bih tako postupila! Ali, opet kazem, blizu je Lilly, dokupicu sa zadovoljstvom.
Sto se samog dizajna tice, kao sto nisam zadovoljna sa Velvet karminima, tako mi se ni ovaj dizajn ne svidja. Takodje je plastika u pitanju, a donji deo olovke, koji izgleda kao da se vrti (ali ne vrti se, vec podrezuje), je malo i odvojen, pa izgleda kao da ce se rastaviti. Drugo, olovka je totalno nezasticena, znaci ne mozete znati da li je otvarana ili ne! Veliki minus od mene za to. Isto je i sa slovima, koja ce sigurno u skorije vreme da nestanu. Mozete ih noktom skinuti 😕 .
Ali, ovom karminu sam sve mane zanemarila.. Cena od 209 din, za kolicinu od 3,5g je po meni zaista niska. Ovaj karmin zaista zasluzuje i bolji dizajn, a i vecu cenu. Prezadovoljna sam sto sam i ova dva karmina kupila, obzirom da nisam kupovala po preporuci.
A evo i swatch-eva:



Drage moje, nadam se da vam je koristila ova recenzija. Mozda sam malo preterala, ali kad sam vec resila sve GR karmine koje sam nabavila, da smestim u jednu recenziju, prosto je moralo malo da se oduzi 😀
A imam za vas jos swatch-eva, znam da vam oni jako znace. Naredne fotografije su sa svim nabrojanim karminima, i njihovim brojevima (nijansama).




I za kraj, linkovi gde mozete videti sve nijanse koje su nam dostupne, i linkove za online kupovinu, pa ukoliko ne  znate gde mozete naci i pogledati sve, izvolite:

Sve nijanse mozete videti na sajtu DANIJELA KOMMERCE i to:

- GR LONGSTAY LIQUID MATTE LIPSTICK --> GR Longstay Matte Lipstick

- GR VELVET MATTE LIPSTICK --> GR Velvet Matte Lipstick

- GR MATTE LIPSTICK CRAYON --> GR Matte Lipstick Crayon

Online kupovina preko Lilly Online Shop-a (svi karmini i cene):




A DA LI SU ZAISTA OVI KARMINI ZASLUZILI NASU LJUBAV?? MOJU DEFF JESU, MISLIM DA SAM VAM DOVOLJNO RAZLOGA IZNELA.. A DA LI SU ZASLUZILI I VASU LJUBAV? MENE INTERESUJU VASI UTISCI O NAVEDENIM RUZEVIMA, O DRUGIM NIJANSAMA KOJE STE ZAVOLELE, I O OSTALIM GR KARMINIMA. SLOBODNO IZNESITE VASE MISLJENJE.

DRAGE MOJE LEPOTICE, UZIVAJTE U RECENZIJI, I AKO VAM SE SVIDJA SLOBODNO JE PODELITE I SA DRUGIM DAMAMA 💋💋💋






























You Might Also Like

0 коментара